Maatwerk in bedrijfskleding is verrassend bereikbaar

Op maat gemaakte kleding voor jouw bedrijf; het kan en het is veel bereikbaarder dan je wellicht denkt. Custom made kleding heeft kwaliteit, is niet duurder, geeft onbeperkte mogelijkheden voor het doorvoeren van jouw huisstijl en kan ook in kleinere oplagen geleverd worden. Lees hier de drie verrassende feiten.

FEIT 1: Maatwerk is niet duurder. Kleding die volledig naar je wensen vervaardigd wordt, is niet duurder. Hoe dat kan? Standaardkleding moet in alle maten en kleuren op voorraad gehouden worden. Dat zorgt voor hoge kosten. Bij maatwerk vervallen die kosten volledig, want wat vandaag in onze fabrieken vervaardigd wordt, heb je overmorgen in huis. De meerkosten van maatwerk, worden op die manier volledig gecompenseerd.

op maat is niet duurder

FEIT 2: Maatwerk is kwalitatief perfect. CreaWear doet zaken met gerenommeerde ateliers in Europa. Daar wordt naar de hoogste Europese standaarden gewerkt. Terwijl veel van de standaard kleding uit het Verre Oosten komt, waar de levertijden langer zijn en de aantallen hoger. Je kunt er dus op rekenen dat maatwerk kleding voor jouw bedrijf minimaal aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet. Daarvoor staan de specialisten van CreaWear garant.

op maat is kwalitatief perfect

FEIT 3: Ook in kleinere oplagen is maatwerk mogelijk. CreaWear kan maatwerkkleding ook in kleinere oplagen leveren. Vanaf 200 stuks is al maatwerk mogelijk en als men zich meer conformeert aan de standaarden, kan zelfs aan nóg kleinere oplagen gedacht worden. Vanaf 200 stuks, die verdeeld mogen worden over alle maten, kunnen we dus kleding laten vervaardigen die volledig aan jouw eisen voldoet.

op maat is ook in kleinere oplagen mogelijk

Laat CreaWear een voorstel uitwerken. Neem contact met ons op via 0499-712610 of stuur een e-mail naar info@creawear.nl.