Referenties

CreaWear verzorgt inmiddels al meer dan 10 jaar een specialistisch deel van onze werkkleding. Ze ontzorgen ons met compleet maatwerk en beheren zelfs ons werkkledingoverzicht per medewerker.

Peter Sakkers

Nedal Aluminium

Onze custom-made kleding moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen en het moet snel (na)geleverd kunnen worden. CreaWear regelt binnen 7 weken het complete traject en we kunnen zelfs bij de minimale bestelhoeveelheid aangeven welke maatverdeling we willen ontvangen.

Chantal Zandbergen

Herbalife

Na een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden en een presentatie van de eerste ideeën, verraste CreaWear ons met een complete visualisatie van onze gehele custom-made kledinglijn.

Resi Bijsterveldt

Heemskerk

Wij zochten voor onze winkelformule een betrouwbare partner om ons merkimago te vertalen naar nieuwe bedrijfskleding. CreaWear zorgde ervoor dat onze klanten nu bediend worden in schitterende custom-made poloshirts en overhemden.

Geertjan van Haandel

Digitotaal

Toen onze vorige kledingleverancier niet meer aan haar verplichtingen kon voldoen, heeft CreaWear de productie van onze bedrijfskleding naadloos overgenomen.

Fred van Kuijck

NTS Group

Voor de cast of (web)shop van onze musicals hebben we soms met spoed bedrukte of geborduurde kleding nodig. CreaWear zorgt dan zelfs binnen een week voor mooie oplossingen!

Oda Mulder

Stage Entertainment Nederland