Onderscheidende bedrijfskleding by CreaWear

Samen op weg naar uw perfecte bedrijfskleding

Welkom bij CreaWear! We ondersteunen u graag in uw zoektocht naar perfecte bedrijfskleding.
Hoe we samen uitkomen bij onderscheidende bedrijfskleding die werkt voor uw organisatie, leest u in ons vijf stappenplan.

Kleding die werkt voor uw merk én uw mensen

CreaWear vertelt hier graag haar verhaal: over onze unieke mogelijkheden om tot maatwerkkleding te komen, ons creatieve team dat u graag verrast en onze service en logistiek waar we trots op zijn. Maar liever dan ons verhaal te vertellen, zijn we vooral nieuwsgierig naar
uw verhaal. We willen uw bedrijf doorgronden; uw imago, uw bedrijfscultuur en uw werkprocessen. Omdat kleding pas echt de goede maat heeft als het werkt voor uw merk én uw mensen. Onze aanpak is uniek en effectief. We werken aan uw branding, aan het
wij-gevoel onder uw mensen én aan hun veiligheid, met een werkelijk doordacht kledingpakket. Voor elk budget heeft CreaWear
een optimale oplossing. En dat waarderen onze klanten.

Kleding en uw bedrijfsidentiteit

Natuurlijk, werkkleding moet duurzaam zijn, functioneel, veilig en comfortabel. Maar het moet daarnaast ook écht een visitekaartje van uw bedrijf zijn. Daarom praten wij in eerste instantie niet over materialen en stiksels, maar eerder over de identiteit van uw bedrijf.
Wat wilt u uitstralen? Intern maar ook extern… Zoals een kleermaker de maten opneemt voor een maatpak, zo hebben wij vaak mooie gesprekken over de branding van bedrijven voor we onze ontwerpers aan het werk zetten. Natuurlijk moeten we het met u hebben over de werkomstandigheden waaronder de kleding gedragen wordt, over arbo-eisen en over de diverse functies binnen uw bedrijf, maar eerst praten we graag over uw bedrijf zélf. We brengen uw bedrijf zorgvuldig in kaart en zorgen er vervolgens voor dat uw bedrijfskleding daar precies op aansluit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw unieke kledinglijn

CreaWear heeft de mogelijkheid om écht maatwerk te leveren. Dat gaat heel veel verder dan het plaatsen van een logo op de rug en borst. We gaan met uw huisstijl-richtlijnen en imago-wensen in de hand dus werkelijk op een leeg vel schetsen om zo tot een unieke kledinglijn te komen. Zijn uw budgetten beperkter? Ook dan hebben onze vakmensen oplossingen die het onderscheid maken.
Daarmee onderscheiden wij ons dan weer en daarom groeit ons relatienetwerk bijzonder snel. We kunnen voor de prijs van
een standaard kledinglijn met her en der een logo, in veel situaties een kledinglijn op maat presenteren waarmee u uw bedrijf onderscheidend en uiterst professioneel neerzet.

Ik nodig u graag uit om met ons de eerste stap te zetten op weg naar onderscheidende bedrijfskleding.
Bel me voor dat eerste gesprek dat, zoals u inmiddels heeft begrepen, vooral over branding gaat.

Dick Wijnhoven
Directeur CreaWear

T 0499 – 712 610

PS wilt u alvast meer weten?

Vul hieronder uw gegevens in en download gratis ons vijf stappenplan met een uitleg hoe we samen
tot uw perfecte bedrijfskleding komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.