Klanten en relaties beoordelen CreaWear met een 8,1!

Creawear logo

CreaWear leert graag van haar klanten. Immers, wij vinden het erg belangrijk om hen te voorzien van een passend advies en maken graag creatieve voorstellen waar ze zelf misschien nog niet aan gedacht hadden! En dus is onze vraag “wat vinden klanten nu eigenlijk van CreaWear? Wat zijn hun verwachtingen en ervaringen? Hoe kunnen we ze het beste van dienst zijn?”

We hebben veel reacties ontvangen op ons online marktonderzoek. Met dat gegeven op zich zijn we al erg blij, want dit geeft ons een representatief beeld van hoe klanten en relaties CreaWear beoordelen op verschillende aspecten. Gemiddeld genomen scoort CreaWear een 8,1! Dat is fantastisch. Belangrijk daarbij is natuurlijk ook dat duidelijk is geworden op welke aspecten wij gewaardeerd worden en, misschien nog wel belangrijker, wat het verwachtingspatroon is. Wij zullen ons op deze positieve punten richten en ons blijven ontwikkelen.

creawear logo

CreaWear heeft vakmensen in huis met jarenlange ervaring in de kledingbranche die onze klanten altijd voorzien van een passend advies. Wij gaan graag het gesprek aan met onze klanten om er achter te komen waar de wensen en behoeften liggen op het gebied van bedrijfskleding. Het onderzoek laat zien dat de aanwezige kennis en het gegeven advies erg gewaardeerd worden onder onze klanten. Hier scoort CreaWear maar liefst een 8,6! Verder hechten onze klanten ook veel waarde aan de bereikbaarheid en service die CreaWear biedt. Hier scoren we een 8,4!

We streven er naar om de kleding zo snel mogelijk te leveren bij onze klanten. Het komt regelmatig voor dat klanten kleding nodig hebben voor een beurs of een ander evenement. Wij zorgen er voor dat de kleding op tijd in huis is. Het tijdig leveren van kleding wordt erg gewaardeerd door onze klanten.

Verder is uit het onderzoek gebleken dat onze klanten CreaWear vol vertrouwen aanbevelen bij anderen. Op de vraag “Hoe waarschijnlijk is het dat je CreaWear zou aanbevelen aan anderen?”  geeft maar liefst 88,8% van onze klanten ons een 8 of hoger. Wij zijn natuurlijk erg trots op deze cijfers! Dit laat ons zien dat onze klanten zeer tevreden zijn met de service en producten die CreaWear levert. We zouden haast willen zeggen “spread the word!”.

Wij willen iedereen die deelgenomen heeft aan ons onderzoek hartelijk bedanken voor de goede feedback en mooie waarderingen! We zullen ons blijven inzetten om dit niveau ook in de toekomst te handhaven.